Setting up Shared Hosting for your domain

Nadat de DNS is geconfigureerd, gaan we de shared hosting opzetten en hiervoor keren we terug naar de client area.

Terug in de client area gaan we verder naar "My Products & Services" door te klikken op de "Services"

Vervolgens selecteert u het bijbehorende product door op de "Active" knop te klikken.

Klik op "Open Control Panel", waarop u naar Plesk Dashboard wordt doorgestuurd om de hosting voor uw domein op te zetten.

Aangezien er nog geen domein in Plesk is toegevoegd, is dit de taak die we zullen uitvoeren voordat u het bedieningspaneel binnenkomt.

1. Voer de domeinnaam in
  2. Vul een gebruikersnaam in
  3. Voer een wachtwoord in, wij adviseren om op "Generate" te klikken, zodat het systeem automatisch een sterk wachtwoord aanmaakt, om dit wachtwoord te weer te geven, kunt u op "Show" klikken. Als u een aangepast wachtwoord wilt invoeren, zorg dat u het wachtwoord ook in het volgende veld herhaalt.
  4. Verifieer vorige stappen en klik op "OK"

Als alles correct is ingevoerd, heeft u zojuist een domein toegevoegd en de hosting in uw controle paneel ingesteld!
  • getting started, shared hosting, client area, management, plesk