How to setup standard records for your domain for your VPS server

In dit artikel zullen we laten zien wat de standaard records voor uw VPS zijn.
Als u niet weet hoe u nieuwe records wilt toevoegen, lees dan dit artikel:  Setting up DNS for your domain

De volgende afbeelding toont een voorbeeld van de standaard records die nodig zijn voor uw VPS.

Wanneer u uw server op een subdomein instelt, moet u een A record 'subdomeinnaam' maken die naar uw server IP wijst. Bijvoorbeeld 185.172.133.4.

Als u toegang wilt hebben tot uw server op uw hoofddomein, moet u een A-record maken voor 'yourdomain.com'. die naar uw IP verwijst: bijvoorbeeld 185.172.133.4
Houd rekening met het instellen van uw pointerrecord / rDNS. Klik hier voor het artikel om uw pointerrecord in te stellen.

TTL (Time to live) is wat aangeeft hoe lang het zal duren voordat de DNS-gerelateerde informatie wordt vernieuwd.
Het IP-adres wijst bijvoorbeeld op uw domeinnaam of waar uw MX-records e-mail aansturen.
TTL is altijd gedefinieerd in seconden.

Meeste TTL's die worden gebruikt zijn 3600 (1 uur) en 14400 (4 uur)

• setup, vps, dns, pl-services, management