How to put your logo in Plesk

Configureer uw eigen merknaam voor Plesk door pagina titels en een aangepast logo te wijzigen.
De branding tools zijn beschikbaar in Tools & Settings> Plesk Branding (in de groep Plesk Appearance).

Hier geven we details over elk van de opties:

Titel van de Plesk pagina's is de titel die uw klanten bovenaan in het browservenster zien wanneer ze zich aanmelden bij Plesk. Standaard is deze PL Services B.V.
Logo is een banner in het bovenste frame zichtbaar voor uw klanten wanneer ze zich aanmelden bij Plesk.
U kunt uw logo ook aanklikbaar met een hyperlink maken.

Toegestane bestanden voor uw logo zijn een GIF-, JPEG- of PNG-formaatbestand, bij voorkeur niet groter dan 100 kilobytes om de downloadtijd te minimaliseren.
Het wordt aanbevolen om een afbeelding van 50 pixels hoog te gebruiken.

Zodra u klaar bent, klik op de knop OK om de nieuwe branding informatie op te slaan.
Als alles correct is, ziet u het volgende bericht:

• branding, own logo, plesk, plesk branding, management