How to use VPS Manager

Client-Area-Services-My Services.

In de tabel vindt u uw Producten en Diensten die voor u momenteel beschikbaar zijn. U vindt hier ook uw VPS-servers.

Klik op de VPS server knop "active

Hier vindt u alle relevante informatie over uw server. Dit is tevens ook de management interface.

In de tab details:

Hier kunt u uw server starten en stoppen. Ook kunt u generieke informatie over uw server vinden. In het tabblad Netwerk Detail vindt u netwerkgegevens zoals IP-, DNS- en Gateway-informatie.

Met de knop Snapshot kunt u uw snapshots maken.

Naam: vul de naam in voor uw snapshot
Beschrijving: Voeg de omschrijvingsopmerkingen toe voor uw snapshots.

Let op! Als u veel snapshots maakt (+5 snapshots), zal uw machine langzamer gaan werken en (+15 of meer) zou deze eventueel kunnen crashen. Wees voorzichtig met deze functie en ruim regelmatig de snapshots op!

Migrate VM: Deze knop heeft geen functie

• vps manager, client area, vps control, snapshot, vps settings