Uw website uploaden met behulp van FTP.

In dit artikel laten we een voorbeeld zien hoe u uw FTP-client instelt om uw website te uploaden, met behulp van de FTP Client FileZilla

Zodra u FileZilla hebt gestart, ga dan naar de Site Manager

Klik op New Site

Vervang de tekst "New Site", met uw domeinnaam, bijvoorbeeld: yourdomain.com.

Vervolgens zullen we de benodigde referenties invullen.

Voer de hostnaam in, bijvoorbeeld: yourdomain.com.

Zet de Logon Type op Normal

Voer gebruikersnaam en wachtwoord in, die u hebt aangemaakt toen u uw FTP-account in Plesk heeft geconfigureerd.

Druk op "Connect" om de instellingen op te slaan en te verbinden met uw website om start met het uploaden van uw bestanden.

Als de verbinding succesvol is, klik dan op httpdocs, dat is uw standaard map, waarin uw website bestanden zijn opgeslagen.

U kunt nu beginnen uw website te uploaden!

• ftp account, upload website, filezilla, sftp, ftp