How to use the Plesk Applications

Log in bij uw hosting controle paneel.

Selecteer domeinnaam:

Klik op Install Apps

Klik op All Available Applications

Zoek een applicatie met behulp van de zoekbalk, of navigeer het menu met behulp van de verstrekte categorieën

Klik op Install om de meest actuele versie op de server te selecteren (We hebben Wordpress als voorbeeld genomen)

Selecteer een domein / subdomein met behulp van het dropdown menu. Typen in het opgegeven veld maakt een subdirectory voor de installatie

Klik op Install

Nadat u het geïnstalleerd heeft, wordt u doorgestuurd naar de administratieve pagina voor de applicatie in Plesk en ziet u een bevestiging van de installatie.

Opmerking: als een applicatie niet beschikbaar is, moet u de software handmatig installeren

• wordpress, plesk, client area, install cms, installation