Create a Mail Account in Plesk

Log in bij uw hosting controle paneel.

Selecteer domeinnaam:

Ga naar Email Addresses.

Klik op Create Email Address

Stap 1.

Typ het linker gedeelte van het e-mailadres voor het @ -teken en, als u meerdere domeinnamen op uw account heeft, selecteer de domeinnaam waaronder het e-mailadres wordt aangemaakt.

Stap 2.

Om een sterk wachtwoord te creëren raden we aan om op de knop Generate te drukken, zodat Plesk een willekeurig sterk wachtwoord voor u kan genereren.
Om het willekeurige gegenereerde wachtwoord weer te geven, kunt u op de knop "Show" klikken.

Als u handmatig een wachtwoord wilt invoeren, moet u ook het veld "Confirm password" invullen.

Stap 3.

Zodra u klaar bent met stap 1 en stap 2, werkt u het proces af, door op OK te klikken.
U heeft nu een e-mailaccount voor uw domeinnaam aangemaakt!

• create mail account, plesk, e-mail, create account, management