How to use webmail (in case of shared hosting)

Om toegang te krijgen tot uw mailbox via webmail, voert u één van de volgende handelingen uit:

Ga in een webbrowser naar de URL webmail.yourdomain.com, waarin yourdomain.com het internetadres van uw website is. Op het aanmeld scherm vult u uw volledige e-mailadres in als de gebruikersnaam (bijvoorbeeld yourname@yourdomain.com) en geef het e-mailadres wachtwoord op.

Wanneer u ingelogd bent op Plesk, ga naar E-mail-addresses en klik in de lijst met e-mailadressen op het webmail pictogram bij het e-mailadres waaop u zich wilt aanmelden.

Opmerking: als u de webmailpagina niet kunt openen, moet u ervoor zorgen dat de webmail optie is ingeschakeld. Open het Mail-gedeelte en klik vervolgens op het tabblad "Mail Settings" en vervolgens op de naam van het domein waarvoor de webmail ontoegankelijk is en selecteer een webmailclient in het Webmail menu.

• webmail, client area, plesk, mail account, email